TIPS MENYIMPAN GAMBAR KENANGANGAMBAR BERCETAK MENGGAMBARKAN CITARASA DAN KENANGAN TERINDAH

PROMOSI GAMBAR PHOTOBOOK
Gambar-gambar yang dirakam melalui telefon bimbit atau kamera digital menggambarkan detik-detik kenangan dalam diri seseorang. Dalam hal ini, ramai juga yang terlepas pandang akan detik detik indah atau penting yang sepatutnya tersimpan rapi kini disimpan atau hilang entah di mana.

Pada masa-masa yang lalu, ibu bapa kita menyimpan rapi rambar-gambar lama di dalam rumah melalui peti simpanan. Sebab itu sehingga kini, gambar-gambar yang adakalanya masih hitam putih mengingatkan kembali nostalgia waktu masa muda-muda dahulu. Memang tak terkira nilainya bagi kita sendiri, anak-anak atau generasi akan datang.

Dengan teknologi yang semakin canggih, semakin ramai yang hanya menyimpan soft copy gambar di dalam folder computer atau dalam perisian tertentu seperti Google Drive dan Cloud. Masalahnya, apabila disimpan sebagai softcopy terkadang kita tidak dapat menjumpai gambar-gambar tersebut, kemungkinan corrupt, lupa password dan sebagainya.

KELEBIHAN CETAK GAMBAR

Print gambar mempunyai kelebihan tersendiri.
          Gambar lebih mudah dilihat. Bayangkan, gambar-gambar yang kita print, diletakkan disuatu sudut dalam rumah atau dalam bilik peribadi kita. Sebagai manusia, sudah tentu akan merasakan gambar tersebut lebih dekat dengan diri kita sebab hari-hari dapat lihat.

2       Gambar Yang Dicetak secara Fizikal Menunjukkan gambar tersebut adalah sesuatu yang penting dalam diri kita. Sebagai contoh seorang pegawai yang sibuk dengan tugasan harian akan merasa tenang melihat gambar ibu bapa berada diposisi. Begitulah juga seorang suami atau isteri melihat gambar pasangan atau anak-anak.


          Print Gambar Menunjukkan Citarasa yang unik. Seorang peminat seni sentiasa mencari lukisan bernilai tinggi bagi dirinya. Gambar bukan sahaja gambar manusia, tetapi berbagai-bagai jenis gambar termasuk gambar pemandangan, gambar peristiwa, gambar lukisan dan sebagainya.

HADIAHKAN SI AYAH DENGAN HADIAH ISTIMEWA??

Mencetak gambar dengan cara yang betul dan berkualiti kemudian dijadikan hadiah istimewa adalah salah satu cara menghargai kasih sayang ayah sempena Hari Ayah yang diraikan setiap tahun.

KELEBIHAN TEMPAHAN GAMBAR DI PHOTOBOOK


ayah insan yang teramat istimewa.

1.Mudah diakses.

Photobook adalah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan mencetak gambar secara online dimana anda mampu menjadikan gambar anda lebih menarik dan berkualiti. Bukan itu sahaja, anda tidak perlu bersusah payah menghantar gambar dan softcopy anda ke kedai gambar kerana photobook menyediakan perkhidmatan secara online sahaja.

Apa yang anda perlu lakukan adalah, anda mempunyai gambar dalam telefon bimbit atau dalam komputer supaya anda bole upload dalam akaun photobook anda.

Selain itu, anda bole install aplikasi photobook melalui Google Android atau terus DAFTAR DISINI untuk menikmati promosi dan diskaun istimewa dari photobook.

Harga Yang Berpatutan

Mengikut pemerhatian admin, photobook menawarkan kadar harga yang sangat berpatutan sesuai dengan kemahuan anda. Malah ada masa-masa promosi, anda mampu mendapatkan  item semurah RM1!!dengan diskaun sehingga 85%.


Bagaimanapun apabila anda menempah jenis photo yang lebih besar dan mempunyai kualiti tinggi, anda boleh pilih mengikut had bajet yang sesuai dengan kemampuan anda.


PHOTOBOOK MENYEDIAKAN PELBAGAI JENIS CETAKAN

Di Photobook anda boleh mencetak gambar mengikut selera anda termasuk saiz dan jenis cetakan. Anda boleh cetak gambar anda jenis Canvas, Wood Print, Framed Print, Card, Kalendar, Photo Gift dan sebagainya.

Jadi sekiranya anda berminat, bolehlah anda lakukan langkah-langkah dibawah atau terus ke website photobook.com


  1. DAFTAR SINI
  2. ➤PILIH DESIGN
  3. ➤UPLOAD GAMBAR
  4. ➤TEMPAH DAN TUNGGU DIHANTAR
Catat Ulasan

0 Ulasan